Köpvillkor

PRISER OCH BETALNING

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

FRAKTVILLKOR OCH LEVERANS

Fraktfritt vid köp av varor för ett värde av minst 999 kr, annars tillkommer en fast fraktavgift på 69 kr. Leveranstiden av lagerförda produkter är normalt 1-3 vardagar. Restnoterade produkter skickas efter ca 7-14 dagar, beroende på leverantör. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara. 

EJ UTHÄMTADE PAKET

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 250:-.

LEVERANSFÖRSENING

Leveranstid är normalt 1- 3 dagar för Sverige (under förutsättning att produkten finns i lager). Konsumenten har rätt att häva köpet vid försening om denne inte godkänner ny föreslagen leveranstidpunkt. Vi behåller oss rätten att häva köp vid felaktiga uppgifter på hemsidan.

ÅNGERRÄTT

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar och börjar löpa från den dag du tagit emot varan. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

När du utnyttjat din ångerrätt

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort förlorar du ångerrätten.

RETURER

Det enklaste sättet att göra en retur är att gå in på Mina Sidor - Ordrar och där begära en retur på önskad produkt. Inom en dag återkommer vi med en returfraktsedel som skickas till din mail.

Du kan även kontakta oss via mail för att ångra ditt köp, info@k9rehabcenter.se

Ångrad produkt ska alltid returneras i väsentligen oförändrat skick samt i originalförpackning med tillhörande emballage. Om du ångrar ditt köp och returnerar produkten till oss återbetalar vi tillbaka ditt köpbelopp senast inom 3 dagar efter att returen mottagits. Företag har inte rätt att returnera en produkt om produktförpackningen har öppnats.

Köpa returfraktsedel 

Maila oss på info@k9rehabcenter.se om du vill att vi ska maila en returfraktsedel till dig. Kostnaden för denna är 69:- och dras från returbeloppet.  

Köpa egen frakt

Om du väljer att köpa egen frakt ansvarar du för risken vilken innefattar bland annat att produkten skadas eller kommer bort under frakt. Vi rekommenderar därför alltid att använda spårbar frakt. Skicka din retur till:

K9 Rehab Center

Iglasjövägen 18

372 75 Johannishus

 

BYTEN

Vi kan tyvärr inte hantera byten för tillfället. Vänligen lägg en ny order och returnera din produkt enligt ovan. 

ÅTERBETALNINGSSKYLDIGHET

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 7 dagar från den dag då vi tog emot returen. Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.

ANVÄNDARVILLKOR

Dessa allmänna användarvillkor (nedan Villkoren) tillämpas på användarens verksamhet i K9 Rehab Center webbtjänst (nedan Tjänsten) oberoende av med vilken dataterminalutrustning användaren använder Tjänsten.

När Användaren använder Tjänsten, anses Användaren ha godkänt vid vardera tidpunkt gällande Villkor och de anvisningar som ges i Tjänsten samt samtyckt till att följa dessa. Vid användning av Tjänsten är Användaren dessutom skyldig att följa vid vardera tidpunkt tillämplig lagstiftning samt god praxis.

Tjänsteleverantör
Karlskrona Hundcenter / K9 Rehab Center (Org-nr 801001-3327)

Iglasjövägen 18
372 75 Johannishus

E-post: info@k9rehabcenter.se